Velkommen!

Fagverket er linjforeningen for Bygg og Arkitekturstudenter ved UMB. Vi vil gi studenten muligheten til å entre et nettverk med andre medstudenter der læring, nettverksbygging og hyggelig samvær står i fokus. Vi ønsker å styrke samholdet mellom aktuelle bedrifter og studentene slik at vegen ut i arbeidslivet blir så kort og smertefri som mulig. Likevel er det å forbedre hverdagen til medlemmene våre vi lever og ånder for!

Vi gleder oss til å hilse på dere! Kontakt oss gjerne på mail eller slå oss opp på Facebook siden vår.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s