HVA VI HAR GJORT HITTIL I HØST

Nå har vi kommet til midten av semesteret og dermed passer det med en liten oppsummering på hva vi har gjort hittil i høst!

Befaring med Obos 

I slutten av september blei vi invitert med på befaring av Obos. Vi var så heldige å få bli med på omvisning i Kværnerbyen i Oslo der vi fikk en introduksjon til prosjektet og besøk i et av byggene. I tillegg besøkte vi et av deres rehabiliteringsprosjekter i Nygårdskollen boligaksjeselskap der vi fikk en spennende gjennomgang av prosessen i prosjektet samt generell innsyn i driften av slike prosjekter. Befaringer og utflukter til byggeprosjekter som dette gjør en ellers teoritung studenthverdag hakket morsommere, og vi takker Obos i år som i fjor for en hyggelig og interessant dag!

IMG_1505[1]IMG_1512[1]

IMG_1507[1]

 

 

 

 

 

Byggekveld med lego 

I starten av oktober inviterte vi til en uformell byggekonkurranse – med lego! Mange kloke og kreative byggstudenter gikk sammen i grupper og innen kvelden var omme var det blitt produsert fire, flotte byggverk. Takk for en morsom og kreativ kveld!

byggkveld 5

byggkveld 2

St. Knutskirke – kaotisk stil

Melodica kultursenter

Melodica kultursenter

Astrotek - en romstasjon på Mars

1.PLASSEN gikk til Astrotek – en romstasjon på Mars! 😀

 

 

 

 

 

 

 

Nye TF med Utebibliotek - hey!

Nye TF med Utebibliotek – hey!

 

Alle bidragene - se så flinke studenter! :P

Alle bidragene – se så flinke studenter!

 

byggkveld 6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PiMP – Pils Med Professor

I forrige uke inviterte vi til PiMP – Pils med professor! Godt oppmøte og godt foredrag om lys i klasserom og vitenskaplig metode ved professor Leif Daniel Houck utgjorde en særdeles hyggelig og interessant kveld. (Det gjorde heller ingenting at det stod øl og pizza på menyen 😉 )  Vi gleder oss allerede til neste PiMP!

GetAttachment

GetAttachment (3)GetAttachment (2)

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s