Generalforsamling for Fagverket

generalforsamling - logo

Fagverket innkaller til generalforsamling  4. November 12:15, i klasserom TF204 NMBU. Gratis lunsj til alle påmeldte. Meld deg på via facebookevent: https://www.facebook.com/events/1650433445233060/ eller send mail til fagverket@nmbu.no.

Saksliste:

  • Gjennomgang av arrangementer har gjort siden forrige GF, og kommende arrangementer.
  • Gjennomgang av regnskap og budsjett
  • Info og valg av julebordkomité
  • Valg av nytt styre:

1) Økonomiansvarlig

2) Bedriftsansvarlig

3) Markedsføringsansvarlig*

4) Sosialt ansvarlig*

* Disse vervene er kun verv som trenger en til å overta, da de som sitter nå tropper av. Dermed blir innvalgte kun sittende i et halvt år.

 

Kort forklaring av de ulike vervene til valg:

Økonomiansvarlig har ansvaret for økonomien til Fagverket. Som økonomiansvarlig skal du føre et oversiktlig regnskap, slik at man lett kan finne fram til tidligere arrangementer og tilhørende kvitteringer. Man skal ta en beslutning basert på tidligere regnskap og forventet inntekt når man legger budsjett før arrangementer.

Bedriftsansvarlig har ansvaret for å opprettholde kontakten med næringslivet, og dermed skaffe gode og relevante sponsorer til Fagverket. Denne rollen er viktig for å gi medlemmene av Fagverket muligheten til å komme i kontakt med næringslivet, og få et innblikk i hva man kan forvente etter endt studie her i Ås.

Markedsføringsansvarlig er ansvarlig for å holde hjemmeside og facebookside oppdatert. Man får hovedansvaret for å sende ut informasjon, ved mail eller facebookarrangementer før Fagverket sine arrangementer.

Sosialt ansvarlig har ansvaret for de sosiale arrangementene til Fagverket. Hele styret forventes å hjelpe til etter beste evne, men sosialt ansvarlig har hovedansvaret for å få gjennomført arrangementene.

 

Håper du kommer – vi sees! 🙂

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s