Kjære student: Velkommen til NMBU!

Du har nå gjort et av dine beste valg hittil i livet; du valgte NMBU! Det er ikke bare en hverdag full av funksjoner, logaritmer, newtons lover, koding, store filosofiske spørsmål og problemløsning som står for dør! Du vil også merke alt det andre som NMBU og Ås har å by på. For ikke å snakke om studentsamfunnet! Vi gleder oss til å vise deg!

I hele August skal alle de nye byggstudentene ha kun et fag å forholde seg til på dagtid. På ettermiddagene/kveldene blir det masse morsomme aktiviteter og sosiale sammenkomster for å bli bedre kjent. Både med klassen, men også på tvers av andre linjer og institutter!

Første dag er fredag 11. August kl 17.00. Da blir det en rolig grilling utenfor Urbygningen her på Campus (fadderen deres vil møte dere og vise dere veien). Dagen etter (lørdag 12. August) er det registrering av alle nye studenter der dere får studentkort, melder dere opp i fag osv. Dette begynner kl 09.00. Det er svært viktig at alle møter denne dagen!

17504655_1368863153136713_1409543502671379005_o

Før dere pakker kofferten og reiser hit, kan det være greit å lese gjennom denne huskelisten:

  • Ta med billig hvit t-skjorte som skal brukes i fadderuken til å skrives på ol.
  • Ta med pent tøy (bunad, dress eller annet pent tøy) til Immatikuleringen.
  • Se etter kostyme til den første temafesten: Wrestling! Ikke vær redd for å overdrive, på Ås er alt lov!! Hvis dere ikke finner noe, så finner vi noe sammen når dere kommer til Ås.
  • Sørge for at dere er med i gruppene på facebook. Der kommer det masse nyttig informasjon:
    • Gruppe for vårt institutt; RealTek (alle som skal bli sivilingeniører og lærere): https://www.facebook.com/groups/1009627045834387/?fref=ts På denne gruppen ligger det ett arrangement for hver dag i fadderuken. Det er lurt å trykke på “skal” på alle sammen, slik at du får all informasjonen du trenger hver dag.

Som student på NMBU hører du automatisk til i en linjeforening. Byggeteknikk og arkitektur sin forening heter Fagverket. Denne foreningen er for alle studenter på bygg på alle trinn. Fagverket arrangerer sosiale og faglige arrangementer gjennom hele året. Alle får også muligheten til å kjøpe en hettejakke gjennom foreningen. Hettejakken koster 500kr. Fagverket betaler halve prisen og du som student betaler resterende halvpart på 250kr. Bilde og mer informasjon om hettejakkene kommer nærmere fadderuka.

Husk at fadderen deres er her for å hjelpe dere med alt mulig. Alle faddere har selv valgt å være med og vil svært gjerne svare på spørsmål, hjelpe til med flytting og annet dere trenger hjelp til!

Vi gleder oss til å møte dere! Velkommen!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s