Fullt hus med Bane NOR!

Studenter fra samtlige trinn deltok da Bane NOR kom til NMBU og Fagverket for å holde bedriftspresentasjon. En tidligere student fra NMBU sammen med en annen fra NTNU fortalte om hvordan det var å jobbe i tranieeprogrammet i bedriften. De kunne fortelle at av over 1100 søkte på traineestillingene, men kun 25 heldige og dyktige studenter fikk plass. 

Etter en kort presentasjon ble det Kahootkonkurranse med flotte premier som powerbank, sekk, flasker for å nevne noe. Deretter ble det pizza og mingling mellom studenter og Bane NOR!

Takk for utrolig stort engasjement og ikke minst rekortoppmøte! 

Allerede 28. September blir det Bedriftspresentasjon med Multiconsult på deres hovedkontor i Oslo! Det er gratis buss og deilig tapas til alle! Meld deg på i linken i arrangementet: https://www.facebook.com/events/187675035110518/?ti=icl 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s