Fagverkets generalforsamling!

fagverkethghg
Velkommen til Fagverkets generalforsamling.
 
På denne generalforsamlingen skal vi velge inn tre nye til styret.
Leder, Sosialt ansvarlig og markedsføringsansvarlig. Dere vil få høre mer om disse vervene på generalforsamlingen, men om dere lurer på noe kan dere ta kontakt med Mathilde Jonsrud (Leder), Kristine Terkelsen (Sosialt ansvarlig) eller Eirik Henningsmoen (markedsføringsansvarlig) på facebook. Eller sende en mail til fagverket@nmbu.no.
 
Kort om vervene:
Foreningen ledes av et styre på fem, leder, økonmiansvarlig, bedriftsansvarlig, sosialt ansvarlig og markedsføringsansvarlig.
 
Leder: Som leder i Fagverket har man et overordnet ansvar for at alle oppgaver blir utført på best mulig måte. Man skal koordinere og fordele oppgaver, kalle inn til møter og passe på at alle har kontroll over sitt ansvarsområde.
 
Sosialt ansvarlig: Ansvarlig for at arrangementer gjennomføres, ha kontakt med foredragsholdere, bestille mat, booke rom og at vi stiller mannsterke på arrangementer.
 
Markedsføringsansvarlig: Ansvar for å promotere Fagverket og dets arrangementer via sosiale medier og e-post, oppdatere hjemmeside og bestilling av markedsføringsmateriell.
 
Det er også mulighet for å ta opp saker dersom noen har noe på hjertet. Disse sakene sendes til fagverket@nmbu.no senest 5 dager før møtet.
 
Fagverket stiller med pizza! Si ifra om du har noen allergier eller preferanser.
Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s