GENERALFORSAMLING

fagverkethghg

Velkommen til Fagverkets generalforsamling.

På denne generalforsamlingen skal det velges inn to nye til styret.
Økonomiansvarlig/nestleder og bedriftsansvarlig.

ØKONOMIANSVARLIG/NESTLEDER:
Som økonomiansvarlig i Fagverket får du innsikt i og ansvaret for, linjeforeningens økonomiske midler. Vervet er lærerikt og interessant, og du får et innblikk i hvordan en linjeforening jobber sammen med bedrifter for å skape en bro mellom studentene og arbeidslivet. Det er ingen krav til å ha noen forkunnskaper, dette er en læreprosess hvor jeg skal hjelpe deg å komme i gang. Og forhåpentligvis, så lærer du en god del om økonomistyring underveis. I tillegg til at dette er et lærerrikt verv, er det også noe som ser veldig bra ut på en CV.

BEDRIFSTANSVARLIG:
Som bedriftsansvarlig i Fagverket har man ansvaret for å opprettholde kontakten og samarbeidet med Fagverket´s sponsorer, samt kontakte nye aktuelle samarbeidspartnere. Bedriftsansvarlig har en viktig rolle i Fagverkets styre da det er gjennom sponsorer og samarbeidsavtaler Fagverket har sin hovedinntekt. Bedriftsansvarlig er Fagverkets ansikt ut til næringslivet, og man kommer stadig i kontakt med nye mennesker og bygger et godt nettverk.

Om dere lurer på noe kan dere ta kontakt med Jon Aunet (økonomiansvarlig/nestleder) eller Jonas Johnstad (bedriftsasvarlig) ved å sende en mail til fagverket@nmbu.no.

Under generalforsamlingen skal det også velges en programansvarlig for bygg. Dette er en studentrepresentant i programutvalget ved NMBU som sammen med professorer, dekaner ol. skal sette seg ned å gjøre endringer/forbedringer for bygglinjen. Et slikt utvalg opprettes for alle linjer.

Det skal også settes sammen en julebordkomite. Denne komiteen skal arrangerer Fagverkets julebord senere i november.

JULEBORDKOMITÉ:
Ved å ta på deg et verv i julebordkomiteen vil din oppgave være å planlegge, pynte og sørge for at julebordet for Byggeteknikk og Arkitektur 2018 blir et hyggelig, sosialt og godt gjennomført arrangement. Vi ser for oss at vi kan trenge 3 eller 4 frivillige til å ta på seg et slik verv. Dere vil få god hjelp av Sosialt ansvarlig, Guro Breistøl og Leder, Frida Karlsen under hele arbeidsperioden.

Det er også mulighet for å ta opp saker dersom noen ønsker det. Disse sakene sendes til fagverket@nmbu.no senest 5 dager før møtet.

Fagverket stiller med pizza! Si ifra på mail om du har noen allergier eller preferanser.

Velkommen!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s