Ledige stillinger for ÅF Norge

headofficenewlogo_1280x444

Har du lyst til å være med å lede byggeprosjekter neste sommer? Vi søker sommertraineer for 2019.

ÅF Advansia er ledende i Norge innen prosjekt- og byggeledelse av store, komplekse landbaserte bygg- og anleggsprosjekter. Vi er i dag ca. 300 ansatte, de fleste med master-/bachelorgrad innen bygg-/tekniske fag. Våre medarbeidere jobber i team som representanter for byggherrer/prosjekteiere i roller som prosjektledere og byggeledere. Vi har gjennom mange år videreutviklet vårt kvalitetssystem med utgangspunkt i praktisk erfaring fra prosjektene, og er sertifisert iht. ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001. Bærekraft, miljø og sikkerhet blir høyt prioritert. Vår siste medarbeiderundersøkelse bekrefter at du vil få høyt motiverte kolleger som opplever at de får brukt sin kompetanse og som ser at de får gode muligheter for videreutvikling i et positivt og faglig sterkt arbeidsmiljø.

Vi søker sommertraineer for 2019! Som sommertrainee i ÅF Advansia vil du få jobbe som byggelederassistent og inngå i et team med en eller flere erfarne byggeledere. Arbeidet vil i all hovedsak bestå i oppfølging av entreprenører med tanke på kvalitet, økonomi, fremdrift og ikke minst SHA. Deltagelse i koordinering av alle entreprisene i prosjektet kan også være en del av byggelederassistentens oppgaver.

Trykk på linken for mer info, og send inn søknad:
https://www.afconsult.com/no/bli-med/ledige-stillinger/?Sco=96a2cc3d-03a2-e411-9759-0050568f2054&preSelect=true&rmpage=job&rmjob=380&rmlang=NO

«Som Sommertrainee i ÅF Advansia ble jeg daglig utfordret av nye, ofte uforutsette problemer jeg måtte løse. Jeg fikk mye ansvar, og opplevde ofte at problemstillingene hadde stor betydning for prosjektet». Magnus Andersen, Sommertrainee på Rehabilitering av Idrettshøyskolen, 2018

«Sommerjobben i ÅF Advansia har gitt et godt innblikk i hvordan byggeprosjekter gjennomføres i praksis og hvordan en som representant fra byggherre må følge opp og kvalitetssikre entreprenørens gjennomføring. Jeg fikk mye ansvar og lærte mye om prosessene rundt byggeprosjekter som vi ikke lærer under studiene»Agnes Brun-Lie, Sommertrainee på omsorgsboliger for Boligbygg, 2018

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: