Bedriftspresentasjon med Hersleth Entreprenør AS

Logo_Hersleth_Entreprenor-kloss_ved_siden

Hersleth Entreprenør AS inviterer til bedriftspresentasjon tirsdag 6. november 2018 kl. 18:00–20:00 på NMBU campus Ås, Sørhellinga rom S119.

Hersleth Entreprenør AS er en familieeid bedrift med nedslagsfelt i Østfold, søndre del av Akershus og Oslo. Vi har hovedkontor på Såner i Vestby, elementproduksjon på Årvoll i Rygge, samt kontorlokaler i Fredrikstad.

Hersleth Entreprenør tar oppdrag innen nybygg, ombygging og rehabilitering . Gjennom 25 år i bransjen har vi bidratt til å skape gode hjem. Attraktive lokaler for bedrifter. Rasjonelle næringsbygg. Nye arenaer for kunnskap og kultur. Essensielle byggverk innen helse og omsorg.
De siste årene har vi blitt håndplukket til en rekke prestisjejobber, som restaurering av historiske byggverk. I tillegg har vi bygget flere monumentale bygninger, som for eksempel kirkebygg, kulturbygg, politistasjoner, tinghus, hoteller og andre kulturbærende prosjekter.
Hersleth Entreprenør har ca 75 ansatte fordelt på ca 40 fagarbeidere og 35 funksjonærer, og har et budsjett for 2018 på ca kr 425 mill eks mva.

Hersleth Entreprenør er også involvert i eiendomsutvikling i ulike prosjekter som utvikles alene, eller i samarbeid med andre aktører. All utvikling av eiendom gjøres i rene utviklingsselskaper ved siden av entreprenøren, enten som enkeltprosjekter enkeltselskaper eller i eiendomsselskaper som Såner Invest AS i Vestby og Knipefjellet Eiendom AS i Fredrikstad. Vi har i dag tilsammen ca 1 500 boenheter igjen å bygge i porteføljen med godkjente og regulerte boligområder, samtidig som at vi jobber med andre fremtidige bolig- og næringsprosjekter.

På bedriftspresentasjonen vil de blant annet fortelle om bedriften, ulike prosjekter som det jobbes med, hvordan man bruker BIM og LEAN i kalkulasjon og i produksjon på byggeplass, elementproduksjon og utvikling av boligprosjekter.

Det vil bli servert pizza.🍕🍕 Ta kontakt med Fagverket dersom du har allergier eller preferanser.

Vel møtt!👷🏼‍♂️

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s