Camp ÅF

edited1539700677For deg som ønsker å bli kjent med ÅF og vår virksomhet på en litt annerledes måte. Vi har gleden av å ønske deg som byggingeniørstudent velkommen til oss for å gi deg et innblikk i vår hverdag, og hva dine muligheter kan bli hos oss. Vi ønsker å vise deg bredden av det vi driver med og bli kjent med deg i en mer intim setting.

Vi inviterer 3-5 års studenter fra byggfaglig utdanning hjem til oss torsdag 8. november. Lenke til informasjon og påmelding:
http://marketing.afconsult.com/ext/webpage/show.php?p=478052a847204d991d66b64eedc2cc4d335a170.

Vi ber deg hjem til våre lokaler for å bli bedre kjent med deg, og du med oss. Vi har samlet kolleger på tvers av fagfelt og oppgaver slik at du skal få en forståelse av hva vi driver med og kanskje få en ide om hva du har lyst til å drive med når du er ferdig studert. Vi legger opp til en rundtur innenfor ÅF sin verden og våre tjenester og skal gi deg en forsmak på arbeidslivet hos oss.

Det blir selvfølgelig mat og mingling i en uformell setting  – vi gleder oss til å treffe deg!

OBS! Begrenset antall plasser.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s