UNDERSØKELSE TIL PROGRAMUTVALG

UNDERSØKELSE
Det er opprettet et programutvalg under Real.Tek. som skal videreutvikle og forbedre Byggeteknikk og arkitektur ved NMBU. Dette gjelder både oppbygning av studiet, innhold i fag, praksis, utplassering osv. Programutvalget består av seks personer. En lærer fra hver av de tre fordypningene (konstruksjon, husbyggingsteknikk og bygningsplanlegging), en studierådgiver og to studentrepresentanter. Denne undersøkelsen av laget av studentrepresentantene og resultatene vil bli presentert i programutvalget ved neste møte.

Det vil bli trukket en heldig vinner blant de som besvarer undersøkelsen som får en billett til semesterkickoff på samfunnet, sponset av Fagverket!

Vi har SVÆRT STOR påvirkningskraft og denne undersøkelsen er derfor avgjørende for hva vi legger frem som igjen vil endre bygg sin fremtid på NMBU. Undersøkelsen er selvfølgelig helt anonym, selv om mailadressen legges inn for kontakt ang premien.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSchSKWhmEV6cqyqer7JdznZa2VZYKfDDmCz71FjU0r6FBu7Sw/viewform?fbclid=IwAR3juC6-cPZ24ou5VIpkxWmZw9NaRwJ6xcKb1KS5Li_HXjTxRlpyzcc682Q

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s