GENERALFORSAMLING

fagverkethghgVelkommen til Fagverkets generalforsamling.

På denne generalforsamlingen skal det velges inn tre nye til styret.
leder, markedsføringsansvarlig og sosialt ansvarlig.

Generalforsamlingen vil bli holdt 10.04.19 kl 12:00-14:00 i TF fløy 1, rom 205. (TF1-205)
http://bit.ly/2HS78vY

Leder

Som Leder av Fagverket er ditt ansvarsområde å passe på at alle oppgaver gjennomføres, samt holde styr på alle avtaler, arrangementer og frister. Du har også ansvar for å kalle inn til styremøter ca en gang i måneden, avholde møtene og skrive møtereferat i etterkant av møtet, dette gjelder også i forbindelse med Generalforsamlingen som avholdes hvert halvår. Ellers må det passes på at alle mailer besvares på en saklig måte innenfor rimelig tid. Dette er et verv der det settes pris på at du blant annet er initiativrik, strukturert og imøtekommende. Ved spørsmål kan nåværende leder, Frida Karlsen, kontaktes.

Markedsføringsansvarlig

Som markedsføringsansvarlig administrer du fagverkets nettside og sosiale medier, og markedsfører Fagverket til bedrifter, studenter og andre interesserte. Fagverket blir stadig tilsendt stillingsutlysninger og andre tilbud, da er det din jobb, sammen med resten av styret, å vurdere relevans for Fagverkets medlemmer og deretter eventuelt dele det. Det er ditt ansvar å være Fagverkets ansikt utad, og dokumentere bedriftspresentasjoner og andre arrangementer i regi av Fagverket.

Sosialt ansvarlig

Som sosialt ansvarlig har du hovedsakelig ansvar for de sosiale arrangementene gjennom året. Dette innebærer for eksempel fadderuka, julebord og linjetur, i tillegg til å sørge for mat og drikke under noen bedriftspresentasjoner og andre arrangementer arrangert av Fagverket.

Om dere lurer på noe kan dere ta kontakt med nåværende Leder, Frida Karlsen, markedsføringsannsvarlig, Ole-Berge Olden, eller sosialt ansvarlig Guro Breistøl, ved å sende mail til fagverket@nmbu.no

Det er også mulighet for å ta opp saker dersom noen ønsker det. Disse sakene sendes til fagverket@nmbu.no senest 5 dager før møtet.

Fagverket stiller med pizza! Si ifra på mail om du har noen allergier eller preferanser.

Velkommen!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s