Bedriftpresentasjon med Rambøll

_0000_1_domicil facade

Velkommen til bedriftspresentasjon med Rambøll mandag 30. september. Vi har gleden av å invitere dere som går Miljøfysikk og fornybar energi, Landskapsarkitektur, By- og regionplanlegging og Byggeteknikk og arkitektur og håper at så mange som mulig ønsker å delta.

Vi vil gi dere et innblikk i hverdagen som rådgiver i et stort rådgiverselskap, og ønsker å komme i kontakt med studenter for både fast engasjement og sommerjobb.

Det vil bli servert pizza og utdelt bonger til drikke.

Vel møtt!

Meld deg på her: Påmelding

Speedintervjuer:
For dere som går Bygg, Miljøfysikk og By- og regionplanlegging vil det bli arrangert speedintervjuer den påfølgende dagen, tirsdag 01. oktober. Det vil være mulig å skrive seg opp for intervju under middagen. Ta med CV med bilde og karakterutskrift til intervjuet.

————————————————————————————————————————

Mer info om Rambøll:

Rambøll er en rådgivende ingeniørbedrift som tilbyr tjenester innen bygg, samferdsel, byutvikling, energi, vann, miljø og helse, olje og gass, i tillegg til tjenester innen arkitektur og management consulting. Selskapet har per 2019 14 000 ansatte, fordelt på 300 kontorer i 35 land verden over. I Norge har Rambøll 16 lokale kontorer, fra Kristiansand i sør til Alta i nord, med tilsammen 1500 ansatte.

Rambøll ble grunnlagt i 1945, av Rambøll og Hannemann – en pasifist og en vegetarianer. De to var forut for sin tid når det kommer til etisk forretningsdrift, og var opptatt av både samfunnet og de ansattes vilkår. Filosofien til Rambøll og Hannemann preger Rambøll den dag i dag! Rambøll er en stiftelse, som betyr at overskuddet går tilbake til selskapet i form av utvikling og kompetanseheving.

Rambøll er involvert i flere store prosjekter både i Norge og ellers i verden. Selskapet er blant annet en sentral aktør i byggingen av Nytt Nasjonalmuseum og nytt Regjeringskvartal.

 

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s