Ledige stillinger for ÅF Norge: Vil du være med i ledelsen av byggeprosjekter? Test ut hverdagen som byggeleder som en av våre sommertraineer 2020!

Bilde uten tittel

ÅF Advansia søker sommertraineer for 2020! Som sommertrainee i ÅF Advansia vil du få jobbe som byggelederassistent og inngå i et team med en eller flere erfarne byggeledere. Arbeidet vil i all hovedsak bestå i oppfølging av entreprenører med tanke på kvalitet, økonomi, fremdrift og ikke minst SHA. Deltagelse i koordinering av alle entreprisene i prosjektet kan også være en del av byggelederassistentens oppgaver.

Hvem er du? 

Vi ønsker å utvikle fremtidige ledere og ser derfor etter deg som har driv, er fremoverlent, nysgjerrig og omsorgsfull. Du trives i team, samarbeider godt og liker å spille andre gode. Som person er du trygg nok til å være selvstendig også i en opplæringsfase. Du kommuniserer tydelig på norsk, både muntlig og skriftlig, og arbeider systematisk og løsningsorientert. Du tar ansvar!

Du må i tillegg ha følgende studiekompetanse:

 • 4-års student på et masterstudium (vi kan også vurdere 3. års studenter). Relevante studieretninger kan være:
  • Bygg og miljøteknikk
  • Energi og miljø
  • Maskin, studieretning VVS
  • Tekniske geofag – geologi
  • Ingeniørvitenskap og IKT
 • Har du bachelorgrad innen bygg/konstruksjon vil påbegynt masterstudium innenfor andre retninger også kunne være relevant

«På en byggeplass er ingen arbeidsdager like! Jeg fikk være med på å koordinere og løse ulike utfordringer som oppstod i løpet av sommeren. I tillegg vil jeg trekke fram det gode arbeidsmiljøet, både faglig og sosialt. Som Sommertrainee i ÅF Advansia blir du tatt godt vare på, og du får god oppfølging av erfarne og dyktige prosjektledere!». Ingeborg Sverdrup Rønningen, Sommertrainee på Nye Munch Museet, 2019.

«Som sommertrainee hos ÅF Advansia fikk jeg bli en del av et erfaringsrikt og inkluderende team. Jeg fikk en mentor som fulgte opp og ga god støtte til mine arbeidsoppgaver på byggeplassen. Ved å jobbe som representant for byggherren fikk jeg et godt innblikk i samspillet mellom byggherre og entreprenør, og hverdagen var spennende og lærerik».Marianne Remøy Standal, Sommertrainee på Campus ÅS, 2019.

«I ÅF Advansia er ingen dager like, som sommerstudent fikk jeg være med på utrolig mye forskjellig og ble utfordret daglig! Jeg fikk til tider mye ansvar og måtte være selvstendig, samtidig som jeg hadde et godt støtteapparat i ryggen når jeg trengte litt hjelp. Ved å være involvert i to ulike prosjekter fikk jeg et godt innblikk i hvordan arbeidsoppgavene til en byggeleder varierer, samtidig som jeg ble godt kjent med begge prosjektene». Anuja Kirupamithy, Sommertrainee på prosjektene på Lindeberg sykehjem og Nordseter skole, 2019

Vi tilbyr

Vi tilbyr deg muligheten til å få hands-on erfaring fra byggeplass, lære av erfarne bygge- og prosjektledere, gode lønnsbetingelser samt mulighet for fast ansettelse etter endt studium. Traineejobben har en varighet på 8-10 uker med oppstart medio juni og arbeidsstedet vil være på et prosjekt i Oslo/Akershus.

Vi ber om at du sender et søknadsbrev hvor du skriver litt om din motivasjon for å jobbe hos oss, og at du sender CV med bilde samt vitnemål og attester.

Vi ser frem til motta din søknad!

ÅF i Norge er en ingeniør- og arkitektvirksomhet innenfor bygg, infrastruktur, energi og industri. Tjenesteområdene inkluderer rådgivning innen prosjektutvikling, prosjektledelse, prosjektering, arkitektur, lysdesign og digitale løsninger. Selskapet har over 800 ansatte med kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim, Molde, Ålesund, Lillestrøm og Sandefjord.

Selskapet er en del av det svenske ÅF Pöyry konsernet, som er ledende innen ingeniør, design og rådgivningstjenester. Selskapet utvikler fremtidsrettede, bærekraftige løsninger gjennom dyktige mennesker og teknologi. Med mer enn 16.000 dedikerte eksperter internasjonalt arbeider ÅF Pöyry for å realisere verdier til kunder og samfunnet innen infrastruktur, industri og energi.

Making Future.

Kontaktpersoner:

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: