Veidekkedagen 2020 – en dag som kan forandre verden?

Sted: Digitalt (Live)

Tidspunkt: 15. oktober fra 17:00-19:00

Påmelding: https://www.veidekkedagen.no/

Tenker du mye på hvordan verden kan bli mer bærekraftig? For å skape de endringene som må til, trenger vi hjelp fra de som tør å tenke stort. Derfor inviterer vi deg til Veidekkedagen 2020, en dag fylt med inspirasjon og kunnskap om bærekraft og innovasjon. Kanskje kan dagen gi deg det lille ekstra som gjør at du får en idé som kan forandre verden. Dagen blir for første gang heldigital – og vi gleder oss til å møte dere!

Det blir en konkurransefylt dag der med flotte premier til vinnerlaget. Begrenset med plasser!

Påmelding gjøres på https://www.veidekkedagen.no/

Og forresten: Fundament – for deg som er nyutdannet

Verden er i kontinuerlig endring og i løpet av et langt arbeidsliv vil du møte på mange forandringer og utfordringer. Mest sannsynlig vil du jobbe med noe helt annet om 10 år. I Veidekke gir vi deg tryggheten og kompetansen til å håndtere disse utfordringene. 

Veidekke har relansert sitt traineeprogram. Vi kaller det Fundament. Fundament er et nyansattprogram for deg som kommer rett fra høyskole, universitet eller teknisk fagskole uten vesentlig arbeidserfaring. Vi lanserer Fundament på Veidekkedagen. Alle som deltar vil få innsikt i hva vi tilbyr og anledning til å søke seg til programmet, litt før alle andre. Vi skal også fortelle om mulighetene for sommerjobb hos oss.


Velkommen til en heldigital Veidekkedag 2020!

Veidekkes Facebook-event: https://www.facebook.com/events/636360087254421/

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s