Sommerjobb i Veidekke!

Veidekke søker 50 kandidater til sommerjobb i deres bygg- og anleggsvirksomhet fra juni-august 2021. Og de er interessert i deg som studerer til sivilingeniør ved NMBU. Denne sommerjobben vil gjør deg godt kjent med hvordan Veidekke jobber med prosjekter og deres ansatte. En sommerjobb på et av Veidekkes prosjekter kan by på varierte oppgaver innen områder som driftsoppfølging, produksjonsplanlegging, HMS og kvalitetssikring. Du kan også få ansvar innenfor oppfølging av underentreprenører, stikning- og landmåling, prosjektering og være med på testing av ny teknologi.

Søknadsfristen er 1. mars 2021, men de ansetter fortløpende. Så her er det førstemann til mølla.

Kvalifikasjonskrav:
Om du skal bli sivilingeniør, høyskoleingeniør eller har annen relevant teknisk utdannelse på universitet- og høyskolenivå, kan du søke sommerjobb. Legg ved både CV-en din og dine foreløpige karakterer.

For mer informasjon og mulighet til å sende inn søknad, gå inn på denne linken: http://veidekke.no/jobb/ledige-stillinger/article35225.ece

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s