Sommerjobb i WSP!

Vil du bli med bak fasaden når vi framtidssikrer verden?

Det er menneskene som er WSP. Vi er stolte av å være en del av en global organisasjon hvor vi handler lokalt og tenker internasjonalt. Vi ser etter muligheter for fremtiden, og utfordrer det etablerte der nye løsninger kan være svaret. Vi bygger kollegafelleskap og tillit hos hverandre ved å dyrke samhandling i alt vi gjør. Det har bidratt til at vi er et av verdens ledende kompetansemiljøer innen samfunnsutvikling. Vi hjelper byer, tettsteder og virksomheter med å planlegge og bygge trygge, sikre bærekraftige samfunn – rustet for fremtiden.

WSP Norge har over 500 medarbeidere, og nær 52 000 medarbeidere globalt. I Norge har vi kontorer over hele landet med prosjektledere, ingeniører, arkitekter, økonomer og mye mer. Godt arbeidsmiljø, faglig engasjement, varierte oppgaver og spennende utfordringer er noe av det som gjør oss til et godt sted å jobbe. Vi satser på unge talenter, og har i mange år tilbudt studenter sommerjobb. Vi ser etter deg som er positiv, løsningsorientert, samarbeidsvillig og interessert i å lære. Du er også nysgjerrig på rådgiverbransjen og ønsker å utforske den enda nærmere.

Å ha sommerjobb hos WSP vil gi deg muligheten til å jobbe i prosjekter der du kan høste verdifull erfaring fra rådgiverbransjen. Vi har mange spennende prosjekter, både for offentlige og private aktører. For våre sommeransatte vil det være en fleksibel arbeidsdag, med kjernetid fra 09.00-15.00. Det vil være mulighet med oppstart etter din siste eksamen og mulighet til å arbeide helt frem til skolen starter igjen i august. Men fortvil ikke, vi vet du har hatt et intensivt skoleår og fortjener en ferie også. Vi tilrettelegger derfor for ferie i juli!

Vi ser for oss at du studerer..

  • Bygnings- og materialteknikk (3-4 klasse)
  • Elektro (3-4 klasse)

Du kan velge mellom følgende WSP-kontorer for din neste sommerjobb:

 • Oslo

• Drammen

• Trondheim

• Tønsberg

Har vi overbevist deg? Last opp din søknad med CV og karakterutskrifter samt eventuelle attester. Husk å huke i søknadsskjemaet for hvilket kontor du ser for deg å jobbe fra. Vi gleder oss til å se din søknad! #VerWSP #Viframtidssikrerverden

Link til hjemmeside og søknadsportal:

Bli bedre kjent med oss, og følg våre medarbeidere på instagram!

https://www.instagram.com/wspnorge/

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s