[Stillingsannonse] Er du student med interesse for energibruk i bygninger og på utkikk etter en relevant deltidsjobb?

Malling & Co Forvaltning søker nå en engasjert student innen energi og miljø i bygg. Dette er en ideell mulighet for deg som ønsker å kombinere studiene med verdifull og praktisk arbeidserfaring.

Om oss:

Malling & Co Forvaltning forvalter en eiendomsportefølje på over 2,8 millioner kvadratmeter, fordelt på mer enn 700 eksterne selskaper. Vår vekst og satsing på bærekraft har ført til etableringen av en egen bærekraftavdeling, som støtter vårt forvaltningsteam med å møte de økende kravene og behovene knyttet til bærekraft i vår eiendomsportefølje. Energibruk i bygg er et viktig tema i vårt arbeid, hvor utarbeidelse av energiattester og identifisering av energieffektiviseringstiltak er sentrale oppgaver.

Din rolle hos oss:

Som deltidsansatt hos oss vil du få bidra med å utarbeide energiattester for byggene i vår forvaltningsportefølje. Du vil arbeide med energimodellering i beregningsprogrammet SIMIEN, samt å identifisere og beskrive relevante energieffektiviseringstiltak. Energiattestene er viktige dokumenter for å kommunisere byggets energiprestasjon til både eiere og leietagere. Gjennom energiattestene kan vi motivere beslutningstagere til å investere i energieffektivisering, og på den måten redusere energiforbruket og miljøavtrykket tilknyttet bygningene.

Hva vi ser etter:

  • Du er student med interesse for energieffektivitet i bygg.
  • Du har kjennskap til SIMIEN, samt relevante forskrifter og standarder fra studiet.
  • Du er ivrig etter å lære og ønsker å se hvordan teoretiske kunnskaper kan anvendes i praksis.
  • Du er motivert for å utvikle ferdigheter som vil være verdifulle i din fremtidige karriere.

Søk på stillingen ved å sende en enkel søknad, CV og karakterutskrift til anna.ranmarker@malling.no

Legg igjen en kommentar