[Stillingsannonse] – Aase søker Sommertrainees og nyutdannet prosjekt- og byggeleder!

Vi søker studenter til Sommertrainees for 2024 og nyutdannede til stillingene Prosjektleder, Byggeleder og Prosjektlederassistent! Vil du lede spennende prosjekter i et av Oslos ledende prosjekt- og byggelederfirma?

Aase har prosjekter i samarbeid med store profesjonelle kunder, private aktører og offentlige byggherrer. Vi jobber i hovedsak med større bolig- og næringsbygg, formålbygg, borettslag/sameier og eiendomsutvikling. Størrelse og kompleksitet i prosjektene øker i kombinasjon med nye gjennomføringsmodeller og samhandlingsprosesser. Vi ønsker å styrke teamet vårt med flere dyktige medarbeidere.

Se mer informasjon om stillingene på våre nettsider her:
Sommertrainee 2024: https://www.aase.no/jobbe-i-aase/aase-sommertrainee2024/
Nyutdannede: https://www.aase.no/jobbe-i-aase/ambisios-og-dyktig-prosjekt-og-byggeleder/

Vi kommer også til å være på stand på Karrieredagene 4.oktober, kom innom og ta en prat med oss!

Hvorfor Aase?
Du vil komme inn i et solid selskap med vekstambisjoner. Det er stor grad av frihet, korte beslutningsveier og gode muligheter for personlig og faglig utvikling. Hos oss vil du få spennende og utfordrende oppgaver, og muligheten til å jobbe i et høykompetent team. Vi ønsker å satse på våre medarbeidere, og vil derfor tilpasse arbeidsoppgavene til dine interesseområder. Vi er flinke til å gjøre hverandre gode og prioriterer et godt sosialt arbeidsmiljø. Aase reiser blant annet på turer til både inn- og utland. Vi deltar på flere arrangementer gjennom bedriftslaget Aase Sport og Kultur, blant annet Holmenkollstafetten. Les mer om oss på nettsidene våre www.aase.no.

Legg igjen en kommentar